INTERNATIONAL
HANDBALL CAMP

GYŐR HUNGARY
24-30 JUNE 2018

Kedves kézilabdázók, táborozók!

Idén 1. alkalommal kerül megrendezésre a Görbicz-Iváncsik Nemzetközi Kézilabda Tábor Győrben, utánpótláskorú lányoknak és fiúknak. Európában jelenleg egyedülálló módon két válogatott kézilabdázó szervez nyári kézilabda tábort a skandináv és spanyol kézilabda iskola jegyében. Hónapok óta zajlanak a háttérben az előkészületek, annak érdekében, hogy olyan nyári tábort hozzunk létre, ahol a modern edzésmódszerek mellett, számos egyéb játékos programot és minőségi feltételeket tudjunk biztosítani Nektek.

A szállás, étkezés és a sportfoglalkozások is egy helyszínen kerülnek megszervezésre, a Széchenyi István Egyetem tavaly átadott új multifunkcionális épületében (EYOF). Nagy hangsúlyt fektetünk a gyerekek biztonságára is, ezért 24 órás portaszolgálat, kártyás beléptető rendszer és orvosi ügyelet is rendelkezésünkre áll a Kézitábor ideje alatt.

A kézilabda edzések mellett a játékhoz, meccsekhez való hozzáállással is szeretnénk foglalkozni. Felszabadultan, magabiztosan csak akkor tudtok játszani, ha nem féltek a hibázástól és nem hagytok teret a görcsösségnek, hanem megtanuljátok elengedni és már a következő helyzetre koncentráltok.

Célunk, hogy egy életre szóló élményt kapjanak a résztvevő fialatok, megismerve a város és régió lehetőségeit, minőségi programokon keresztül.

Továbbá meggyőződésünk, hogy egy nemzetközi karrierre vágyó sportolónak stabil nyelvismeretre van szüksége. Ezért táborunk minden résztvevőjének egy éves hozzáférést biztosítunk a Kreatív Nyelvtanulás e-learningjéhez, amely elnyerte az Év Nyelvoktató Honlapja díjat.

A weboldalon a Szakmai stáb menüpont alatt olvashattok bővebben rólunk valamint az edzőinkről és további neves kézilabda edzők, sztárjátékosok is meglátogatnak majd minket és bekapcsolódnak a tábor programjába.

Találkozunk 2018. június 24-én a táborban! 

Görbicz Anita
kézilabdázó
Iváncsik Tamás
kézilabdázó

 

Online jelentkezés

Az I. Görbicz-Iváncsik Nemzetközi Kézilabda Táborba a regisztráció lezárult! Köszönjük jelentkezéseteket!

Kövessétek az instagram és facebook oldalainkat a friss hírekért! Linkek a weboldal tetején.Találkozunk június 24-én Győrben!

A táborról

Az I. Görbicz-Iváncsik Nemzetközi Kézilabda Tábort 2018. június 24. és 30. között Győrben tartjuk. Az egyhetes nyári táborba 2002-2009 között született lányok és fiúk jelentkezését várjuk. 

Programok | Étkezés | Edzés | Amit feltétlen hozzatok magatokkal | Amit mi biztosítunk

tovább

Szakmai stáb

Iváncsik Tamás
Görbicz Anita
Tóth Tímea
Sebestyén Máté
Danyi Gábor
Hornyák Ágnes
Kun Attila
Holanek Zoltán
Ruskó Katalin
Petróczi Viktória
Pásztor Zsófia
Pálinger Katalin

tovább

partnereink